• Uitdeuken zonder spuiten is het nauwkeurig terug brengen van het metaal van uw auto in de originele vorm.

  • Het uitdeuken van autodeuken zonder lakschade gebeurt door middel van speciaal gereedschap, ook wel restyle tools genoemd. Dit gereedschap werkt met het hefboomprincipe en is voorzien van verschillende uiteinden.

  • Nadat de deuk is gelokaliseerd door middel van een speciale lamp gaat de restyler als volgt te werk. Als het nodig is verwijdert hij bekleding of lichtunits om zo aan de achterkant van de deuk te kunnen komen.

  • Hierna gaat de Restyler de deuk terug drukken (ook wel masseren genoemd) in de originele vorm. Dit masseren moet met grote precisie gebeuren anders bestaat de kans er dat er in plaats van een deuk een bult ontstaat of dat de lak scheurt.

  • Mocht het niet mogelijk zijn om aan de achterkant van de deuk te kunnen komen, dan kan de deuk ook nog met de lijmtechniek verwijdert worden.

  • Bij de lijmtechniek wordt gebruik gemaakt van speciale lijm die wordt verwarmd in een lijmpistool en daarna door middel van een lijmadapter in de deuk wordt aangebracht. Vervolgens wordt door middel van een glijhamer de deuk weer terug getrokken.

Uitdeuken zonder spuiten Autodeuken.nl

Uitdeukgereedschap uitdeuken zonder spuiten Auto uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken, Hagelschade, Stormschade, service, autoschade in lelystad, Autoschade in Dronten, uitdeuken zonder lakschade, tot wel 75% goedkoper, kosten uitdeuken auto, kleine deuk verwijderen.
Een deuk op uw auto is bijna altijd een doorn in het oog. Zelfs kleine deukjes vallen op en zorgen ervoor dat de auto er onverzorgd uitziet. Je hebt deuken zonder lakschade en deuken waarbij ook de lak hersteld moet worden.
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs het kleinste ongeluk kan vervelende gevolgen hebben: een deuk in de auto is zo gemaakt. Deuken in de auto die niet worden verholpen, kunnen uiteindelijk nog grotere gevolgen hebben, zoals roest. Daarom is het belangrijk om een auto uit te laten deuken. Gelukkig kan de specialist van Autodeuken.nl uw auto uitdeuken zonder hem te spuiten.

Voor een gratis offerte zie onze contact pagina https://autodeuken.nl/contact-uitdeuken-zonder-spuiten/


Voordelen van uitdeuken zonder spuiten.

Geen plamuur of spuitwerk, tot wel 75% goedkoper en vaak al klaar binnen 1 dag.